in , , ,

Оргиналната CH ALPHA со компонентата CH

CH Alpha е уникатен производ, произведен врз база на биоактивни колагенски пептиди. Производот има оригинално производство од компанијата Гелита и како таков под името CH Alpha се продава низ целиот свет, и истиот може да се провери на целокупната достапна мрежа на информации на светско ниво.
На што се базира и како да се препознае оргиналноста на производот CH Alpha:
Точното име на производот е CH Alpha и кога се бара или е препорачан треба да се инсистира на компонентата CH која што е скратеница за Chydrolyzed collagen, а не само името Alpha.
Исто така и да се внимава и кај името на производителот Gelita GMBH кој што е оргинален производител од овој бренд.

За жал како компанија сме принудени на овој начин да реагираме и да го штитиме германскиот производ, како оргинален бренд кој што се продава низ целиот свет со името CH Alpha.
Очигледните резултати што овој производ ги покажа како додаток во исхраната и во медицински цели поточно во областа на ортопедијата, трауматологијата, реуматологијата, физијатријата и спортската медицина се доволна гаранција пред се за здравјето на пациентите, а потоа и за реномето на германската компанија Gelita GMBH.
Целта на овој текст е да ги информираме потрошувачите дека не секој препарат што го соодржи името ALPHA e CH ALPHA.
Името ALPHA се содржи и во други производи и затоа сакаме потрошувачите да ги избегнат забуните. Ова не е генерички производ и едно име да е универзално.

Ова е додаток во исхрана и е посебен бренд секој за себе.
CH Alpha – Оргинален Германски прозивод за обнова на рскавично ткиво, тетива, лигаменти и менискус.
Хелиос Медикал како овластен застапник на компанијата Gelita GMBH за Р.Македонија и воедно како овластен застапник за препаратот CH ALPHA.

Компанијата има договор со сите поголеми ланци на фармацевстки производи освен со ланецот Зегин.Таму овој производ не е застапен.

И затоа во интерес на пациентите е пожелно да ја имаат оваа информација.

За повеќе информации за препаратот и аптеки во кој е застапен на територија на Р. Македонија можете да ги добиете на следниве телефонски броеви : 078/268-552 и 075/342-122.

Дали е ова е најефикасната програма за слабеење? (видео)

VARMO камин на пелети