in , ,

Inox Bratstvo садови во Кит-го лојалти акција

Уште една наградна за лојалноста на купувачите во Кит-го маркетите. Садовите за домаќинство од инокс, Inox Bratstvo, се дел од лојалти акцијата која трае до 29.1.2020 г.

Inox Bratstvo садовите се препознатливи по својот квалитет, економичност и трајност.

  • Штедат енергија до 70% како резултат на дуплото дно изработено од специјален алуминиум кој рамномерно и брзо ја распределува топлината на ѕидовите од садот.
  • Го чуваат вашето здравје затоа што храната ги задржува драгоцените минерали и витамини.
  • Поседуваат сертификат за квалитет издаден од овластена лабораторија.
  • Произведени се според најстроги стандарди од најквалитетен челик.

Во тек е лојалти акцијата на Кит-го маркетите.За секои 300 денари од секоја сметка, се добива еден купон, а со собрани 5 купони добивате можност за купување на Бормиоло Роко – Фриговере производи со 40% попуст.

Акцијата трае до 29.1.2020 г.

Фриговере садови за чување храна во Кит-го лојалти акција

Бидете СОС суперхерој