in

🍂Fall into Saving💸 со Еко вент

Добијте до -10% попуст и заштедете до 80% електрична енергија на сите клима уреди на Daikin♻️

Попустот започнува од ‼️ 20 Cептември до 11 Oктомври‼️

 

Најдобрите климатизери на пазарот со ознака A+++ за климатизација и контрола на влажност.

  • Докажана работа со ниски трошоци при надворешни температури од -15˚С
  • Достапни со технологијата Bluevolution за повеќе да го намали влијанието врз средината
  • Напојувана од 80% обновлива енергија од воздухот и 20% струја
  • Технологијата со инвертор ја зголемува заштедата на енергија за 30%
  • Сертификат за квалитет Еуровент
  • Практично нечујни: единици кои работат толку тивко, што скоро и ќе заборавите дека постојат.

Проверете ја актуелната понуда на профилот на Eco Vent на www.marketkonekt.com.
Јавете се или испратете прашање со барање за понуда.

 

Со Daikin мулти-сплит системите од ИЦС ГРУП до мулти заштеда

КОЕ Е НАЈЕКОНОМИЧНО РЕШЕНИЕ ЗА ГРЕЕЊЕ ОВАА ЗИМА