in

КОЕ Е НАЈЕКОНОМИЧНО РЕШЕНИЕ ЗА ГРЕЕЊЕ ОВАА ЗИМА

DAIKIN КЛИМА УРЕДИ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ?

Зошто да го изберете сплит системот на Daikin?

DAIKIN како водечки бренд во областа за греење и ладење и иноватор на инвертер технологијата и високоенергетскиот еколошки фреон R-32, претставува лидер на светскиот пазар по своите инвертер клима уреди cо исклучително ниската потрошувачка на електрична енергија, и постојано намалување на штетното влијание врз околината.

Daikin инвертер технологија

Климатизерите со инвертер технологија ја прилагодуваат брзината на компресорот за контрола на протокот на фреон, со што се троши помалку струја и моќност.

Бидејќи  инвертер клима уредот  не користи  грејачи што можат да се најдат во  ТА печки и други грејни тела на струја, инвертер решението се наметнува како значително поефикасно. Со тоа што за 1kW инвестирана електрична енергија, се добиваат околу 3kW топлинска енергија, при многу ниски надворешни температури, што секако е предност во споредба со другите грејни тела.

Потврда за беспрекорниот квалитет и удобност кој го нудат DAIKIN производите се сертифицираните перформанси ,потврдени со EUROVENT сертификат.

Овие производи Ви овозможуваат НИСКИ СМЕТКИ за струја, благодарение на големата сезонска ефикасност до A+++, и функциите за заштеда на енергија– Economo мод,  интелигентно око, неделен и дневен тајмер.

Совршена внатрешна клима:

 • многу тивок звук,совршена распределба на протокот на воздух.                             
 • можност за контрола на единиците преку WiFi,од секоја локација со апликација (достапна за iOS и Android), преку локалната мрежа или преку интернет и најново
 • со АПЛИКАЦИЈАТА Daikin ONECTAможете да ја:
  – СЛЕДИТЕ ПОТРОШУВАЧКАТА на ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА
  – КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА при греење и ладење
  – ГЛАСОВНА КОНТРОЛА со Amazon Alexa или Google Assistant

Преглед на внатрешни единици

 1. Високоѕидни единици ( SensiraEmuraStylishUruru SararaPerferaComfora)
 2. Парапетни единици (FVXM-Fи Perfera FVXM-A)
 3. Скриени тавански (каналски) единици (FDXM-F9)
Daikin Emura Високоѕидна единица
Daikin FVXM-F Парапетна единица единица
Daikin FDXM-F9 Скриена таванска единица

Енергетско –ефикасните решенија предложени од стручниот тим на ИЦС ГРУП со инвертер клима уредите од брендот Daikin, се идеален избор за секоја примена (резиденцијална,комерцијална, индустриска),благодарение на широкиот асортиман на достапни производи и за ладење и за греење.

Погледнете ги сите модели на www.icsgroup.mk и добијте дополнителни попусти за онлајн купување од ицс онлај продавницата.

Доколку сакате персонализирана ПОНУДА контактирајте со ИЦС ГРУП- ПРЕМИУМ ПАРТНЕР НА DAIKIN за МАКЕДОНИЈА на следниот линк.

🍂Fall into Saving💸 со Еко вент

Алкалоид и Црвен Крст – Заедно можеме повеќе