in

20% Попуст од Паксон и Daikin за Altherma топлотна пумпа!

20% ДОПОЛНИТЕЛЕН ГРАНТ ОД GEFF!

Зошто да изберете Daikin Altherma 3 топлотна пумпа?

Daikin Altherma 3 топлотна пумпа – Се заедно во еден систем: греење, ладење, санитарна топла вода! Може да се комбинира со подно греење, радијатори, фенкојлери.

  • Испорачува температура на вода до 65 °C
  • Греење и на -25°C надворешна температура (единиците на Daikin се погодни за сите климатски услови, дури и да издржат тешки зимски услови)
  • Сезонска ефикасност до А +++
  • Ефикасност на греењето COP до 5,1 ( 7°C/35°C)
  • Интегриран резервоар од 180l или 230l (санитарна топла вода од висококвалитетен резервоар од нерѓосувачки челик)
  • Интегриран backup грејач: 3, 6, или 9 kw
  • Bluevolution технологија (многу висока енергетска ефикасност на компресорот со R32 разладно средство)
  • Различни капацитети: 4kw до 16kw
  • 3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Daikin Altherma 3 интегрирана единица со бојлер за санитарна топла вода

Компактна внатрешна интегрирана единица со елегантен дизајн и модерен изглед, којa лесно се вклопува со другите уреди во домаќинството. Потребна висина за инсталација – помалку од 2м ( поребна висина од 1,65 m за внатрешна единица со резервоар од 180l и 1,85 m за внатрешна единица со резервоар од 230l).

Решение за било кој објект: нова градба, нискоенергетски куќи, реновирање на комплетен систем за греење, реновирање без промена на радијатори/цевки.

Повелете во новоотворениот изложбен салон на Паксон,  нашите колеги-експерти можат да Ви помогнат да го одберете вистинскиот производ.

Паксон – Daikin Home Comfort Expert партнер за Македонија.

  За идеална клима во сите простории со мулти сплит систем!
Daikin

DAIKIN Инвертер клими – вашиот ПРВ ИЗБОР, сега со акциски цени во ИЦС ГРУП

procistuvac na vozduh ionic care

Прочистување на воздухот е потребно да правиме постојано