in ,

За идеална клима во сите простории со мулти сплит систем!

Што е мулти сплит систем?

Daikin мулти сплит систем клима уредите може да загреат или да оладат повеќе простории, користејќи само една надворешна единица поврзана со повеќе внатрешни единици.

Една надворешна единица може да работи со 2, 3, 4 или 5 внатрешни единици. Климатизерите на Daikin мулти-сплит системот се компактни и тенки и се дизајнирани за да се вклопат со било кој ентериер во просторот. Најекономично решение за куќи, канцеларии, мали комерцијални установи, заштедите простор на вашиот балкон или двор.

Можете индивидуално да ја контролирате климатизацијата во секоја просторија, да си обезбедите комплетна удобност и помала потрошувачка на енергија.

 

 

Широк спектар на различни модели на внатрешни единици со различни капацитети

Може да комбинирате различни типови на внатрешни единици : со високоѕидна монтажа, парапетни, плафонски, касетни, скриени тавански единици за Вашата дневна, спална, детска просторија врз основа на Вашата површина и Вашите потреби! Сите внатрешни единици може да се контролираат поединечно и не треба да се инсталираат истовремено. Во секое време може да се додадат дополнителни единици.

Цена? Добијте понуда

Мултисплитните системи се прилагодуваат за да одговараат на Вашите специфични потреби во зависност од објектот. Затоа, однапред не е можно да се дефинираат цени. Единствениот начин да се одреди колку ќе Ве чини ваквиот систем е да добиете понуда. Нашата компанија – Паксон, која е овластена за брендот Daikin за Македонија, може да Ви помогне да одредите колку можете да очекувате да платите за едно од овие иновативни решенија за греење и ладење.

Запомнете, нашето време поминато со вас да разговараме за Вашите барања и да подготвиме понуда не ве чини ништо, но може долгорочно да се докаже како здрава инвестиција и да заштедите време и пари!

  Енергетски штедлива зграда (E-книга)

Информации за контакт:

 Ул. Загребска бр. 28б, лок. 17, 1000 Скопје
+389 2 3109 998 | +389 76 360 654
contact@pakson.net
www.pakson.net

7 топ совети како да го освежите домот оваа пролет

Како да внесете дел од природата во домот и создадете своја градина