in , , ,

DAIKIN Инвертер клими – вашиот ПРВ ИЗБОР, сега со акциски цени во ИЦС ГРУП

ДОВЕРБАТА ИМА ИМЕ-ИЦС ГРУП, Home Comfort Expert Premium Partner на DAIKIN за Македонија.

Daikin

Студените денови  ни се на прагот и месец Октомври е вистинско време да инвестирате паметно со купување на висококвалитетни  и енергетски ефикасни DAIKIN инвертер клими.За инвестицијата да Ви биде по исплатлива искористете ја ЕСЕНСКАТА АКЦИЈА и поволностите што ги нуди  ИЦС ГРУП и станете дел од фамилијата на задоволни DAIKIN  корисници.

 • DAIKIN ИНВЕРТЕР КЛИМИ FTXB/C и  SENSIRA FTXF/A  со намалена цена од 10% за готовинско плаќање.
 • Можност на 24 РАТИ без камата со кредитни картици на Тутунска  банка, Уни Банка или Халк банка.
 • Дополнителни 5% ПОПУСТ на АКЦИСКИОТ ПОПУСТ за плаќање преку нашата веб –страна icsgroup.mk
 • Можност за плаќање на 48 рати без камата со кредит на Халк Банка или 36 рати без камата со кредит на  Уни Бнка  (важи само за моделот FTXB/C и  FTXF/A).

Искористете ги двојните поволности

Секоја инвестиција се прави со долготрајна цел, а DAIKIN се потврдува со својот квалитет и економичност, уште од почетокот на употребата.

DAIKIN FTXB-C инвертер клима уредDAIKIN FTXB-C

Енергетски ефикасна до А+
Таа носи пријатна удобност во вашиот дом.

 • Стилски преден панел и со функции кои создаваат одлична атмосфера со лесно прифатлива цена.
 • Вертикално автоматско нишање ги поместува капаците за дување нагоре и надоле за ефикасно распростанување на воздухот.
 • 24- часовниот тајмер може да се постави да стартува греење или ладење во секое време при 24- часовен период.
 • SCOP во режим на греење до 4,06 (за 1 kW потрошена електрична енергија добивате 4 -ри kW греење).
 • SEER  во режим на ладење до 6,05.
 • Обезбедете си квалитетен одмор и сон кој Вие и вашето  семејство го заслужувате, благодарение на тивкиот режим на работа- само со 21 dB.
 • Кажете им збогум на бактериите, вирусите, и на непријатниот мирис – чистиот воздух станува дел од вашето секојдневие во домот.
 • Нема повеќе студени нозе за Вас, климата работи во режим на греење кога надвор е -15 C˚.
 • 36 месеци Гаранција.
 • EUROVENT сертификат.
 • Обезбеден сервис.
  Најновиот Daikin прочистувач на воздух MC55W со моќната Streamer технологија

DAIKIN SENSIRA FTXF–A инвертер клима уред

DAIKIN SENSIRA FTXF –A

Енергетски ефикасна до А++

 • DAIKIN SENSIRA  FTXF- A, -најпродаван модел на инвертер клима за минатата година
 • A++ / А+ висока енергетска класа при ладење / греење
 • Вистинскиот сооднос – квалитет и цена
 • избор на капацитети : 3.5 kW, 5 kW , 6 kW   и 7 k W.
 • SCOP во режим на греење до 4,10
 • SEER  во режим на ладење до 6,22
 • иновативна инвертер технологија
 • опција за WiFi контролер (со доплата)
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46°C
 • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24°C
 • еколошки фреон R-32
 • 24- часовниот тајмер може да се постави да стартува греење или ладење во секое време при 24- часовен период.
 • EUROVENT сертификат –гаранција  за квалитет и потврда на перформансите
 • 3 години гаранција.
 • Обезбеден сервис.

За нарачка и повеќе информации контактирајте на :

Продажен салон – Skopje City Mall (1 кат) Тел. 📱076 / 344-728
Продажен салон – Т.Ц. Скопјанка Тел. (02) 5 11 54 24
Дирекција Тел: (02) 3109 949
https://www.icsgroup.mk
e-mail: info@icsgroup.mk

ДОВЕРБАТА ИМА ИМЕ-ИЦС ГРУП, Home Comfort Expert Premium Partner на DAIKIN за Македонија.

Aircon Toshiba инвертер клима аиркон inverter klima

SEIYA – Искусете ја тишината

20% Попуст од Паксон и Daikin за Altherma топлотна пумпа!