in

Со Daikin мулти-сплит системите од ИЦС ГРУП до мулти заштеда

Daikin мулти-сплит системот преставува одличен начин да ја зголемите удобноста во секоја од вашите соби, без разлика на нивната големина, вашиот стил или буџет, Исто така мулти сплит системите преставуваат економично решение и за многу канцеларии и мали комерцијални установи.

За разлика од класичните сплит-системи, каде што секоја внатрешна единица мора да биде поврзана со по една надворешна, со Daikin мулти-сплит системот можете да приклучите до 5 внатрешни единици на една надворешна единица , пришто се заштедува на простор во вашиот балкон.

Голем избор на внатрешни единици. Може да комбинирате различни типови на внатрешни единици : со високоѕидна монтажа, парапетни, плафонски, касетни, скриени тавански во зависност од површината и Вашите потреби!

1. Високоѕидни единици ( Sensira, Emura, Stylish, Ururu Sarara, Perfera, Comfora)
2. Парапетни единици (FVXM-F и Perfera FVXM-A)
3. Скриени тавански (каналски) единици (FDXM-F9)

Сите внатрешни единици може да се контролираат поединечно и не треба да се инсталираат истовремено. Во секое време може да се додадат дополнителни единици.

Можете индивидуално да ја контролирате температурата во секоја просторија обезбедувајќи комплетна удобност и помала потрошувачка на енергија.

Економични, еколошки и тивки. Иновативниот R32 фреон што се користи во Daikin мулти-сплит системите значително ја зголемува енергетската ефикасност на уредите, со што овозможува поголема заштеда на електрична енергија,

R32 фреонот во комбинација со најновите “swing” компресори кои се користат во надворешните единици на Daikin, доведуваат до 30% намалување на потрошувачката на електричната енергија и стакленички гасови во споредба со фреонот R410А. Сезонската енергетска ефикасност на мулти-сплит системите е до А+++ за ладење и А++ за греење.

Дополнително инвертер технологијата што се користи во Daikin мулти-сплит системите овозможуваат тивок режим на работа до 19dB, гласност што е на ниво на шепот.

Инвестирајте во мултисплит решенијата на #Daikin, креирани од профресионалниот тим инженери на #ИЦС ГРУП www.icsgroup.mk и дополнително искористетет ги

  • 10% ЕСЕНСКИ ПОПУСТ и
  • 20% ГРАНТ од GEFF програмата за подршка на зелени економии

Овозможете си МУЛТИ-ЗАШТЕДА и бидете сигурни дека сте го направиле вистинскиот избор и сте го одбрале најдобро решение за греење и ладење.
Контактирајте не на : (02) 3084 465 , 076 344 728 или во порака : info@icsgroup.mk,
i-showroom@icsgroup.mk.

ИЦС ГРУП е ПРЕМИУМ ПАРТНЕР НА DAIKIN.

Со Daikin Altherma топлинската пумпа намалете ја потрошувачката на електрична енергија за 60%

🍂Fall into Saving💸 со Еко вент