in , ,

Дали знаеш што е R32 ладилен флуид за твојот климатизер?

Светот се менува. Да бидеме подготвени!

Ние и Toshiba, секогаш настојуваме нашите проекти и цели да се насочени кон подобра иднина. Нашите идеи и иновации се на врвот на технологијата, а тие се во срцето на сите производи и услуги кои ги нудиме. Истите секогаш имаат цел да ја зачуваат нашата сина планета.

Сега, повеќе од било кога, технологијата ги менува ставовите на луѓето, а воедно и го менува светот. Ние ниту ги следиме новите технологии, ниту се адаптираме; ние ги предвидуваме и креираме.

Токму од тие причини новата генерација на клима уреди на TOSHIBA го користат новиот ладилен флуид R32 кој пак има низок потенцијал за зголемување на глобалното затоплување.

TOSHIBA работи кон креирање на подобра иднина за нашата планета, за нас и за нашите деца.

 

ЛЕСНА ПРОМЕНА…

Фундаменталните компоненти на TOSHIBA остануваат исти со новиот ладилен флуид R32.

Уникатната комбинација на TOSHIBA, со двојни ротирачки компресор кој е срцето на уредот, заедно со целосната инвертерска контрола гарантираат прецизност и стручност по што е и

познатиот Јапонски квалитет. Сето ова резултира со високи перформанси и ефикасност, а тоа е нешто на што сите TOSHIBA клиенти се веќе навикнати.

..за доброто на сите!

 

ПОСВЕТЕНИ НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

  • Совршен баланс меѓу безбедната средина и вашата удобност.
  • Енергетска ефикасност за поголема заштеда.

ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР

Со TOSHIBA вие чекорите кон паметено, одржливо и безбедно системско решение.

  • Комплетна понуда за резиденцијалниот и комерцијалниот/бизнис пазар.
  • 30% намалување во полнењето со ладилен флуид = 80% намалување на CO2 емисиите.

 

  • Нови опции како детекција на протекување и следење на ел. енергија
  • Eurovent сертификација

Toshiba успешно продава системи со R32 во Јапонија од 2014, одберете го експертот за инспиративни технологии!

  3 совети за чистење на клима уредот кои ќе ви заштедат пари

Со нашата посветеност кон врвна ефикасност, лесно приспособлив капацитет и водечки квалитет, TOSHIBA секогаш е на врвот на технологијата за климатизирање на воздухот, истовремено трудејќи се да пронајде иновативни решенија за подобар свет.

TOSHIBA е иноватор и провајдер на целосни решенија за климатизација со светски позната сигурност и удобност.

 

Сите решенија на AIRCON DOO во целост се посветени кон визијата на производителот. Не случајно AIRCON DOO e PREMIUM PARTNER на TOSHIBA повеќе до 20 години!

Голема соларна акција

Заштитете го вашиот дом за време на летните одмори