in

НАЈДОБРА БОРБА СО ВИРУСИТЕ: Врвен производ за зајакнат имунитет од DOPPELHERZ

Борбата со Корона вирусот е евидентна во целиот свет и целиот свет се соочува со оваа медцинска галопирачка појава.

Медицинските лица знаат најдобро, ама и целото гграѓанство знае дека основата на борбата со секој вирус, а во тие рамки и со корона вирусот е зајакнување на имунитетот.

И покрај сензибилноста на темата и покрај свесноста дека треба да се следат пред се врвните совети од лица стручни за тоа, сепак не може а да не забележиме дека германскиот производител бр 1 во областа на нутриционистичката фармација поседува врвен производ ИМУНО АКТИВ кој што се состои од исклучително, по врвни стандарди вградени состојки кои што го зајакнуваат имунитетот.

Ако веќе нема лек, ако веќе нема вакцина, останува да се бориме со зајакнат имунитет.

„Алкалоид“ донира 200.000 евра и ги намалува цените на 158 производи од својот асортиман

„Алкалоид“ донира 200.000 евра и ги намалува цените на 158 производи од својот асортиман

Чистач на пареа за домашни корисници: борба против вируси и бактерии без хемикалии