in

„Детокс микс“ чајна мешавина која поволно дејствува за детоксикација на организмот

Природата е непресушен извор на инспирација при создавањето на секоја чајна комбинација. Повеќе од илјада години хербалистите користат безброј растенија, а современата фитотерапија се потпира на нивната моќ. Оригиналноста на чаевите Good Nature лежи во уметноста на изнаоѓањето повеќе билки кои формираат хармонични вкусови, истовремено зачувувајќи ја уникатноста на секоја од нив. Чаевите Good Nature ја користат моќта на билките за да придонесат во уникатното искуство на консументот, истовремено создавајќи нераскинлива врска со природата.

Чајната мешавина „Детокс микс“ од Алкалоид се состои од лист од нане, плод од бел трн, корен од глуварче, плод од сладок анасон, од лист од магдонос, цвет од бозел, лист од орев, лист од мечкино грозје и од сладок корен. Оваа мешавина, грижливо спакувана во филтер-кесичка и обвиткана во енвелопа за да се зачува свежината на билките, поволно дејствува за детоксикација на организмот. Се препорачува чајот да се пие двапати на ден, незасладен.

  Важноста на нанесувањето средство за заштита од сонце за време не летото

Средствата за дезинфекција од “Алкалоид” со докажано дејство против SARS-CoV-2 (COVID-19)

Градење и изведба на базени: Водич за почетници