in ,

10 причини зошто да одберете HAIER клима уред за вашиот дом

Посакувате обичен клима уред кој само ќе лади или посакувате клима уред со одлични функции кој ќе ви даде максимален комфор и уживање во Вашиот дом или канцеларија?!

Посакувате обичен клима уред кој само ќе лади или посакувате клима уред со одлични функции кој ќе ви даде максимален комфор и уживање во Вашиот дом или канцеларија?!

Haier клима уредите се светски познати и наградувани за својот атрактивен дизајн, напредни функции и карактеристики поради кој секој ќе ги посака, па дури и оние најпребирливите.

Еве 10 причини зошто HAIER инвертер клима уредите се најдобар избор за Вас:

  1. Haier клима уредите имаат 3D Air Flowфункција која овозможува подеднакво распоредување на климатизираниот воздух во секој дел од просторијата.

2.Функцијата QUIET овозможува нечујна, тивка работа на клима уредот поради што е најдобар избор за режим на работа ако планирате да го поставите клима уредот во спална соба.

  1. Haier клима уредите овозможуваат голем домет на издувување на воздухот, дури до 20m растојание поради што е најдобар избор за големи и долги простории.

4.Функцијата јонизатор ги неутрализира негативните влијанија на електромагнетните зрачења од разни електични уреди (ТВ, компутер, Wi-Fi, мобилни телефони…).

5.Исто така фунцијата Nano-Aqua јонизатор го прочистува воздухот од бактерии, вируси, прашина, чад од цигари, полен и други алергени. Исто така Вашата кожа ќе стане поеластична, помазна и хидратизирана (поради оваа функција на јонизаторот,  молекулите на вода може да се намалат од 80000nm на 20nm со што Вашата кожа може многу полесно да ги апсорбира преку порите).

6.Haier клима уредите имаат највисока енергетска класа A+++ со која и дополнително се зголемува заштедата и повратот на инвестицијата, сето тоа потврдено со EUROVENT сертификат.

7.Новите повеќеслојни филтерски ленти имаат неколку видови на заштита –  антибактериска, активен јаглен и филтер со честички од Ц витамин.

8.WI-Fi модулот овозможува контрола на Вашиот клима уред преку Вашиот смарт телефон од било кое место, со избор на режимот на работа, температура, брзина на дување, активирање на дневен тајмер, поединечна или групна контрола и сите останати функции на далечинскиот управувач.

9.Функцијата Ecopilot претставува детектор за движење и осветлување и со неа струењето на воздухот се насочува така да не биде директно во корисникот. Исто така сензорот детектира и промена во интензитетот на светлина со што ја регулира и температурата во просторијата и дополнително заштедува.

10.Haier клима уредите имаат 3-годишна целосна и безусловна гаранција за целата мрежа на соработници низ Македонија.

Брендот Haier има широка палета на производи и модели на клима уреди од кој поголемиот дел можете да ги најдете и кај нас во Енергија. Секој од моделите е со уникатен дизајн, а некои од моделите се и со маски на внатрешните единици со перла ефект за упте подобрен дизајн. Погледнте ги видеата за најпознатите модели од Haier програмата  DawnCrystalAquaNebula и Tundra.

За повеќе информации за моделите и продажните места погледнте на нашата веб страна www.energija.com.mk или консултирајте не преку e-mail на info@energija.com.mk.

Енергија доо е генерален застапник за брендот Haier кој на светско ниво претставува број 1 производител по продажба на електрични уреди за домаќинство (према истражувањето на Европскиот пазар од страна на агенцијата Euromonitor International од Лондон). Енергија повеќе од 10 години е лидер во делот на климатизација и има широка мрежа на партнери низ Македонија како и овластен сервис за уредите.

За превземање на HAIER каталог 2016/2017 притиснете на копчето подолу за Download.

 

www.energija.com.mk

info@energija.com.mk

Тел: 02/3061 – 466; 02/3061 – 467

Летно отворање на базенот

3 совети за чистење на клима уредот кои ќе ви заштедат пари