in , ,

(Видео) Сите коли се возат, фиќо се сака – Ова е најбрзото “сакано” фиќо!

#spremnizapat #спремнизапат

„Фиќо“ со два Suzuki Hayabusа мотори и со дополнителен нитро систем беше главна атракција на трките за забрзување оваа есен на мостарскиот аеродром  на Auto-moto Street Show – Mostar ,  каде  „Фиќото“ на Дамир Ожеговиќ ги засени сите.

Ова мало „чудовиште“ со лик на „Фиќо“ стартува како катапултирано од ракета и зад себе ги остава врвно подготвените болиди:

🚗 Најголем избор на опрема за Вашиот автомобил 🏁

Уживајте во Вашата љубов

(Видео) Топ 10 заповеди за возење на дожд

Истражување + Видео : Што зборува изборот на автомобил за мажот кој го вози?