in ,

Јунска акција на Daikin инвертер клима уреди во Паксон

ДАИКИН инвертер клима уреди со намалени цени од 10% во Паксон.

Создадете СОВРШЕНА ТЕМПЕРАТУРА во Вашиот дом со Daikin Sensira! Најпродаван клима уред за 2018 година!

 • Дискретна, високоѕидна единица со неспоредлив комфор
 • Високи перформанси
 • 3 години ГАРАНЦИЈА
 • EUROVENT сертификат
 • Енергетска ефикасност до А++ за ладење и А+ за греење
 • BLUEVOLUTION серија, со еколошки фреон R32 (Оваа серија користи R-32 еколошки фреон, што значи – намалено штетното влијание врз околината до 68% во споредба со R-410A, и пониска потрошувачка на енергија, благодарение на поголемата енерегетска ефикасност
 • Онлајн контролер – Wifi (опционално)
 • Економичен режим на работа
 • Комфорт режим
 • Моќен режим на работа
 • Многу тивка работа до 21dB
 • Режим на одвлажнување (во период на дождливите денови кога нивото на влага е многу високо, овој режим го прави воздухот сув, и одржува пријатна атмосфера)
 • 24 – часовен тајмер
 • Филтер за прочистување на воздухот – ги отстранува честичките од прашина во воздухот и овозможува стабилно снабдување сo чист воздух.

ПОБРЗАЈТЕ! Акцијата трае до 30.06.2019 или до потрошување на залихите!

-Клима уред 3.5kw, sensira FTXF35A – RXF35A – 4̶2̶,̶9̶0̶0̶.̶0̶0̶ ̶д̶е̶н̶. 39,900.00 ден.

-Клима уред 5.0kw, sensira FTXF50A – RXF50B – 6̶4̶,̶7̶0̶0̶.̶0̶0̶ ̶д̶е̶н̶. 59,000.00 ден.

Повелете во Паксон – Овластен Daikin партнер за Македонија
Ул. Загребска бр.28б, лок. 17, 1000 Скопје
☎Тел: 02 3109 998 | 076 360 654
✉ Email: contact@pakson.net

Мрежно поврзани фотонапонски системи

suplementi-dna-anni-farm-apteka suplementi-dna-anni-farm-apteka

Препораки за безбедна употреба на мелатонин како додаток на исхрана во третман на метаболички синдром