in

7 начини како да ја збогатиме празничната магија на трпезата

Декорирњето на трпезата денес, претставува важен сегмент при организирањето на настани поврзани со празниците

На прагот на празничниот декември не може a да не помислиме на празничната еуфорија. На сите ни се добро познати традициите поврзани со празниците, би сакале да Ви  предложиме  уште нешто за да ја збогатиме традицијата .

Декорирњето на трпезата денес, претставува важен сегмент при организирањето на настани поврзани со празниците.

Празничната трпеза  треба да биде исполнета со магија и радост, надополнувајки ја празничната атмосфера со безпрекорна топлина и пријатна атмосфера. Празниците се период кога луѓето се собираат за да ја споделат нивната верба и љубов.

Шведската компанија Дуни, препознатлива по високите стандарди за квалитет, иновативен дизајн и креативни концепти кои го облагородуваат стилот на живеење, додава исклучителна вредност за клиентите.

Интер Касто од 1996 го етаблира овој бренд на македонскиот пазар подигнувајки го ниво на софистицираност во областа на декорирање на маси на секаков тип на настани.

Празниците се ближат, а посебната линија на естетска декорација на трпезата која ви ја нуди Дуни е прекрасна инспирација за прослава на празничната магија во вашиот животен простор.

Доколку сакате може да го изберете елегантниот концепт каде  може да ја комбинирате софистицираноста и гламурот со златни детали кои го прегрнуваат празничниот дух,

претворајќи ги масите во магична царства на светлината со раскошни свеќи и салвети како и величенствените прекривки.

Карактеристично за празничната еуфорија е црвената и златната боја кои носат топлина и пријатна атмосфера за сите.

Ваквиот концепт ги допира сите сетила, и овозможува истакнување на смирена атмосфера која ја буди магичната нота на празничниот дух.

Празниците може да почнат. Интер Касто

( Видео) Како да направите маска која 97.5 % го филтрира загадениот воздух

Зошто да се греете на пелети?