in

Во ИЦС ГРУП, сезонски попусти на АЛТЕРМА топлотните пумпи

Можност која не се пропушта за да се обезбедите со економично, енергетски ефикасно и еколошко решеније за греење и ладење

АЛТЕРМА топлотните пумпи
 • 20% субвенција од ИЦС ГРУП и DAIKIN за ALTHERMA LT и ALTHERMA 3
 • 20% дополнителен грант од GEFF www.ebrdgeff.com/macedonia_facilities
 • ALTHERMA -топлотна пумпа 3 во 1 обезбедува: греење, ладење, и санитарна топла вода без ослободување на СО2
 • Заштда на енергија меѓу 50% до 80%.
 • Обезбедува сигурна работа и во најстудениот период од -28°C
 • Сезонска ефикасност до А +++
 • Енергетска ефикасност COP до 5,1 (на 7 ° C / 35 ° C)
 • Ефикасност на санитарна топла вода COP до 3,3 (EN16147)
 • Капацитети: 4, 6, 8, 11, 14, 16kw
 • Уникатен дизајн – Стилски модерен изглед
 • Интегриран колор интерфејс
 • Мал простор за инсталирање од ~0,37 м2
 • 36 месеци гаранција
 • Краток временски рок на монтажа

Упатство за аплицирање за дополнителен грант од GEFF
Прочитајте повеќе за Daikin Altherma топлотните пумпи.
Побарајте понуда на ( 02) 30 84 465,076 344 728.

Daikin прочистувач на воздух

Најновиот Daikin прочистувач на воздух MC55W со моќната Streamer технологија

Како до чист и здрав воздух во вашиот дом или работен простор?