in

Удобноста на кино со совршена софа

За да се долови удобноста на домашното кино, колку што е битно да се одбере вистинската опрема, толку е битно и да се одбере вистинската софа. Домашното кино би било бескорисно, ако нема удобно седење.

Пред да го започнете уредувањето, измерете ги димензиите на просторијата. Утврдете колкав простор ќе остане за седење и колку места за седење сакате да имате. Ова е многу битно, затоа што погрешен избор на димензии за софата, може да го наруши изгледот на целиот простор. На пример ако се постави преголема софа за тој простор, се губи и естетиката и функционалноста.

Карактеристиките на софата се следното нешто што би требало да го земете во предвид. Софата треба да има место каде да се одложат далечинските управувачи и грицките.

Лара

Како последно утврдете го буџетот кој би сакале да го инвестирате. Да се има најудобното седиште за време на гледање на вашиот омилен филм е суштествено.

Во Софа Студио, за да ви помогнеме при изборот, припремивме неколку модели на мебел кои одговараат токму на таа намена.

Лара

Подвижните наслони кои може да ги прилагодете по ваша желба за максимална удобност, удобноста на седењето, како и широките страници кои се надоградени со дополнителни полици за одложување на далечинските управувачи и телефони ја прават софата Лара наш прв избор на мебел за тие што уживаат во добриот филм.

Јулија

Моделот Јулија исто така нуди место за одложување на разни предмети како и странични масички за да се одложат грицки и пуканки. Широкото седиште го прави ова парче мебел неодолив.

Орегон

Ако повеќе сакате просторот да не го делите со други додека гледате филм, фотељата Орегон ви ги нуди сите удобности, како во седењето, така и за одложување на дополнителни предмети, со своите широки странични наслони.

Софите од кожа се повторно во мода

“Направи разлика, развивај го бизнисот”. Поглед во иновациите на РЕХАУ во 2020