in

Паксон – компанија no.1 за Daikin во Македонија за 2021 – рекордна продажба The Highest Turnover 2021

ПАКСОН Е КОМПАНИЈА NO.1 ЗА ДАИКИН ВО МАКЕДОНИЈА ЗА 2021 со најголем прoмет. Според најновото рангирање за 2021, Постигнавме РЕКОРДНА ПРОДАЖБА, THE HIGHEST TURNOVER 2021. Горди сме на нашиот успех, целосно залагање на тимот на Паксон.

ПАКСОН, Daikin King 2021 со најголем промет во фискалната 2021 година. Со нашиот експертски тим реализиравме HVAC иновативни енергетски ефикасни решенија  за греење и ладење за резиденцијални, комерцијални, и индустриски објекти, што придонесе за HIGHEST TURNOVER  успехот, РЕКОРДНА ПРОДАЖБА.


ДОСТИГНАТ Е MILESTONE, НАЈГОЛЕМ ПРОМЕТ ВО ИСТОРИЈАТА НА DAIKIN ЗА МАКЕДОНИЈА

Голема чест ни претставува со оваа награда да ја покажеме нашата стручност и експертиза.

Ние сме многу горди што им пружаме целосни решенија на нашите клиенти, инвеститори, целосна  подршка,  од проектирање на HVAC, до инсталација и монтажа на HVAC системите, сервис и техничка подршка. Благодарност до сите наши сектори, благодарност до менаџерскиот тим, тимот за маркетинг и продажба, сметководство, инженеринг тимот, сервис и техничка подршка, тимот за монтажа. Се соочивме со многу професионални предизвици, сакаме да Ви се заблагодариме за вашиот неуморен труд што го вложувате за секој проект да биде исполнет навремено и беспрекорно. Ни следат уште многу предизвици и големи проекти во наредната година, но сигурни сме дека со Вашата помош ќе ги надминеме сите. Ви благодариме уште еднаш за вашата посветеност и непроценливиот придонес кон помагањето на овој бизнис да го достигне својот целосен потенцијал.

Уникатна експертиза на Паксон

ЕДИНСТВЕНА КОМПАНИЈА ВО МАКЕДОНИЈА ШТО НУДИ РЕШНИЈА САМО СО DAIKIN

Паксон 11 години нуди комплетни HVAC решенија со Daikin.  Не случајно сме ориентирани на програмата на DAIKIN – енергетски високоефикасни и технолошко напредни системи, јапонски бренд – кој повеќе од 97 години е водечки во светот за HVAC системите.

По многу предизвици, зад нас оставивме многу проекти како: Кромберг & Шуберт, Тинекс МТ, Макпетрол, Детоил, Елем, Кореа Ауто Трејд, ПЕТ центар, Тинекс дистрибутивен, , Јагуар и Ленд Ровер, Вип оператор, хотел Unique Resort and Spa, хотел Panorama, патарина Миладиновци и многу други,за дa им помогнеме на сите нив во имплементирање на решенија и опрема со висока–енергетска ефикасност.

Со Даикин ужувајте во совршен комфор, технолошка совршеност, високо енергетска ефикасност и највисок квалитет за ладење и греење.

Контактирајте со Паксон, Вашиот иден партнер за Daikin HVAC.

„Алкалоид“ АД Скопје регистрираше ново друштво во Романија

Со Daikin Altherma топлинската пумпа намалете ја потрошувачката на електрична енергија за 60%