in ,

Немате простор за 2,3,4,5 надворешни единици – Паксон има совршено решение DAIKIN мулти сплит систем

Dikin мулти сплит – Ви овозможува да вградите високо енергетски ефикасен систем за климатизација во повеќе простории, со поврзување до 5 внатрешни единици на една надворешна единица.

Надворешните модели од мулти сплит се со висока енергетска класа и се моќни за да поврзат до 5 внатрешни индивидуално контролирани единици, кои се движат од од 1,5 kW до 7 kW.

Споредба Daikin сплит & Daikin мулти сплит систем

Различни типови на внатрешни единици и за ладење и за греење: клиентите можат да изберат високоѕидни единици, парапетни, скриени тавански модели, кои ќе одговарат на големината на секоја просторија, а притоа ќе обезбедат совршен комфор. Елегантни и ефикасни, врвните модели Daikin Emura и Daikin Stylish, се совршено надополнување на генијалниот Daikin инвертер мулти сплит систем.

 

Carbamid млеко за тело mleko za telo

Млеко за тело Carbamid

Aircon Toshiba инвертер клима аиркон inverter klima

SEIYA – Искусете ја тишината