in , , , , ,

Како да вежбате дома и заштедите на опрема

Не се залажувајте со „почнувам од овој понеделник“, ако сакате резултати, стартувајте веднаш

Заврши периодот на празници и после сета изедена храна, веројатно имате грижа на совест кога ќе се качите на вагата. Но, од некаде мора да се почне – не се залажувајте со „почнувам од овој понеделник“, ако сакате резултати, стартувајте веднаш.

За да бидете во топ форма и да ги намалите килограмите, не е неопходно да одите во теретана или да се запишете на аеробик. Можете да купите опрема (најдете ја ТУКА) и со правилните вежби и исхрана да го добиете телото што го посакувате.

Добро информирајте се за вежбите

Спортувањето дома не подразбира набавување на скапа опрема. Потребно е да се едуцирате околу вежбите што ви се неопходни (зависно од резултатот што сакате да го постигнете) и да ги набавите основните реквизити. На пример, постојат YouTube канали на кои ќе најдете циклус вежби за кои единствено ви е потребна подлога за вежбање. Не чекајте.

  Како да се натерате да почнете да вежбате?

5 екстра причини да почнете да вежбате

Како до супер тело за на плажа