in

Сезоната на одмори започна, ова се најдобрите куфери кај нас!

Нарачајте куфер или торба од нашата понуда со специјален попуст само преку МаркетКонект и добијте ги со достава до Вашиот дом.

Сезоната на одмори се наближува, а една од најважните работи покрај изборот на дестинацијата за патување е и избор на соодветен багаж. Под ова се подразбира функционален, квалитетен и урбан дизајн на куфери и патни торби кои ќе го олеснат вашето пакување.

Токму тоа се и главните одлики на куферите и патните торби од шпанскиот бренд Benzi. Широкиот асортиман опфаќа производи со класичен дизајн се до ултра модерни мотиви и модели кои задоволуваат сечиј вкус.

Нарачајте куфер или торба од нашата понуда со специјален попуст само преку МаркетКонект и добијте ги со достава до Вашиот дом.
Матeријал: цврста, лесна пластика
Димензии: 32 x 54 x 20 cm
Тежина: 2,6 Kg
Матeријал: полестер
Димензии: 33 x 55 x 19 cm
Тежина: 1,4 Kg.
Достапни бои: црвена, виолетова, црна и тегет
Матeријал: полестер
Димензии: 36 x 62 x 25 cm
Матeријал: полиестер
Димензии: 16 x 18 x 07 cm
Матeријал: цврста, лесна пластика
Димензии: 39 x 58 x 26 cm
Тежина: 3,3 Kg
Матeријал: полестер
Димензии: 41 х 35 (со зголемување 62) х 24 cm
Опција за зголемување на куферот
Матeријал: полестер
Димензии: 36 x 62 x 25 cm
Матeријал: полиестер
Димензии: 23 x 26 x 8 cm
Матeријал: цврста, лесна пластика
Димензии: 44 x 68 x 30 cm
Тежина: 4,2 Kg
Матeријал: полестер
Димензии: 52 x 27 x 26 cm
Бои: бордо, портокалова, виолетова, црна, тегет, сива
Матeријал: полестер
Димензии: 36 x 62 x 25 cm
Матeријал: еко кожа
Димензии: 21 x 23 x 12 cm

 

Адреналин, светски стандарди и авантури на векот… во Македонија?

Голема соларна акција