Чекор поблиску сте до  SLC PureSkin Black Face Mask + 1 кутија капсули Slim Line за 12 дена.​Одговори точно  и тројца најсреќни по случаен избор  ќе добијат по еден сет.

Кликни сподели и повикај ги пријателите.

Сподели со пријателите0

 

SLC PureSkin Black Face Mask

SLC PureSkin Black Face Mask е ефективна богата формула која создава уникатен пилинг ефект кој дава моќни резултати на детоксикација, пречистување и осветлување на кожата. Брзо се суши, создавајќи цврста форма која ги апсорбира нечистотиите и темелно ги чисти порите, нежно отстранувајќи ги митисерите, акните и вишокот масленост на површината на кожатаРезултатите се видливи веднаш непосредно по користењето.

Slim Line 12 capsules

За еднаш  засекогаш да ставите крај на проблемите со вишокот килограми, ние ги создадовме Slim Line капсулите. Многу наши членови  ги користеа овие “магични капсули” и после многу неуспешни обиди од претходо, успеаа да постигнат витка линија и нормалнателесна тежина.

Многумина  успеаа да намалат 5, 20 или повеќе од 50 килограми.

​Одговори точно и види го

дополнителнoто изненадување за Валентајн од Slim Line.

Кликни на точниот одговор – Kако ги “нарекуваат” капсулите на Slim Line?

1.Магични капсули

2. Мали капсули

3. Капсули како таблетки