Valentine’s Black Mask

350 ден.

550 ден.

КУПИ

  • SLC PureSkin Black Face Mask е ефективна богата формула која создава уникатен пилинг ефект кој дава моќни резултати на детоксикација, пречистување и осветлување на кожата.
  • Брзо се суши, создавајќи цврста форма која ги апсорбира нечистотиите и темелно ги чисти порите, нежно отстранувајќи ги митисерите, акните и вишокот масленост на површината на кожата
  • Резултатите се видливи веднаш непосредно по користењето.

Share0Tweet0

​​​​Valentine’s 3D Mascara

775 ден.

1550 ден.

КУПИ

SLC 3D Eyelash Маскара за тродимензионален ефект и поголем волумен на трепките!!!За помалку од 30 секунди тројно се зголемува должината, густината и дебелината на трепките. Природно, безбедно и здраво продолжување на трепките.

Совршена комбинација од гел маскара и природни влакна кои веднаш ги продолжуваат вашите трепки за 300%.

Share0Tweet0

Valentine’s Acai Kit

Valentine's Acai Kit

800 ден.

1600 ден.

КУПИ

Со помош на овој пакет можете да постигнете максимални резултати во слабеењето.Бидете побрзи до целта за два пати пократко време, без гладување и без рестриктивни диети. Со SLC производите, витката линија станува стварност!

Ова се 3 SLC производа внимателно искомбинирани со цел поефикасно, поздраво  и побрзо постигнување на витката линија.

Share0Tweet0

Valentine’s Slim Kit

850 ден.

1700 ден.

КУПИ

Со помош на овој пакет можете да постигнете максимални резултати во слабеењето.

Бидете побрзи до целта за два пати пократко време, без гладување и без рестриктивни диети. Ова се 3 SLC производа внимателно искомбинирани со цел поефикасно, поздраво  и побрзо постигнување на витката линија.

Овој пакет наменет е за оние кои сакаат да ослабат повеќе од 5 кг за еден месец.

Share0Tweet0Select Columns Layout