ОЧИТЕ СЕ ПРОЗОРЦИ НА ДУШАТАПРОЗОРЦИТЕ СЕ ДУША НА ДОМОТ …

Со нaмера или сосема случајно почитуван муштерија  вие сте на веб страната на Партнер дооел Скопје, овластен лиценциран  партнер на REHAU®.

Без разлика дали се информирате, градите куќа или го реновирате станот  ние ќе  ви помогнеме кои PVC прозорци, балконски, лизгачки, влезни врати и системи за тераса да ги одберете.

Како се произведуваат, колку се добри за звучна и топлотна изолација на вашиот дом и колку е лесно одржувањето на  производите кои ги произведуваме за вас со многу љубов и внимание од најквалитетните материјали на  REHAU®.

REHAU® Прозорски системи

Изборот на профил прави вистинска разлика во квалитетот!

Сите PVC прозорци не се исти, изборот на Вистинскиот профил ја прави разликата каков ќе биде ликот на вашиот дом. Со изборот на прозорци со REHAU® профили , вие сте на правиот пат да ја зголемите удобноста на вашиот дом.

Топлинска изолација, заштита од провала, заштита од бучава – сето тоа го обезбедуваат нашите прозорци и се прилагодуваат на Вашите потреби. Во сите варијанти имате слободен избор: од класичен бел прозорец, прозорец во боја на дрво, па се до прозорци во најразлични можни бои. 

Иновативни. Сигурни. Долговечни. Индивидуални според Вашите желби.

REHAU® системи за влезни врати

Влези на “голема врата” во својот дом

Влезната врата е главното обележје на секоја куќа. Затоа мора да изгледа добро и да биде усогласена со целокупната слика на куќата.

Но покрај дизајнот многу важен елемент е и комфорот: вратата мора да функционира беспрекорно, да штити од временски влијанија и да нуди максимална сигурност.

Со избор на соодветните профили, заедно со исполните за влезни врати по Ваш избор, добивате одличен дизајн и комфор.

REHAU® Подигачко лизгачки врати

Големите површини и светлите простории му даваат на домот удобност и пријатно чувство и не треба да се изостават воопшто во модерната архитектура.

Кај големите стаклени површини мора истовремено да се мисли на стабилноста и други карактеристики како звучна изолација и заштита од кражба.

Со подигачко лизгачките врати на REHAU® го добивате вистинскиот избор – без компромиси.

Независно дали се работи за стара или новоградба , системот воодушевува со флексибилните можности на примена.

REHAU® ролетни за стара и новоградба

Реновирање на стари градби или новоградба, Комфорт Дизајн плус ги исполнува критериумите за заштита од сонце, насилно влегување, од светлина и инсекти.

Трите големини на кутии за ролетни 155 mm, 195 mm и 195 mm се подобни за реновирање на стари градби како резултат на компактната монтажа, додека кутијата со големина од 245 mm се применува за поголеми елементи за прозорци и врати во новоградба.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut adec odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet.

Aliquam pulvinar pellentesque adec felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue.

Anna Olson – Blogger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut adec odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. 

Ella Johnson – Fashion Editor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut adec odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum auctor nam nisi auctor 

Maria Ferguson – Stylist

REHAU® Систем за зимски градини

Зимските градини го продолжуваат дневниот простор и ја доближуваат градината до куќата.

Нашите зимски градини со идеалната топлинска изолација и обмислена конструкција придонесуваат за намалување на трошоците за електрична енергија.

Сосема е сеедно, дали се работи за покривање на балкон или тераса со нашиот систем за зимска градина добивате перфектен изглед: со кров во форма на стреа, седло и ли павиљон, со прозорци или врати на сaканото место со или без интегрирани прозорци со пречки.

100% MONEY BACK GUARANTEE

REHAU Партнер дооел Скопје

ул. Име и презиме бр.32/2

тел. +3892223305

cotntact@rehaupartner.mk

REHAU® Партнер дооел Скопје 2018