Чекор поблиску сте до  комплет високо – протеински производи од

 Life NUTRITION  HIGH PROTEIN DIET !​Одговори точно  и тројца најсреќни по случаен избор  ќе добијат по еден пакет.

Кликни сподели и повикај ги пријателите.

Сподели со пријателите0

 Life NUTRITION  HIGH PROTEIN DIET

Програма која ви овозможува брзо слабеење, не ве изгладнува и ви обезбедува долготраен резултат. Диетата се темели на висок процент на протеини (многу протеини, малку масти и малку јаглени хидрати) и постојано ја оддржува рамнотежата во вашиот живот.

НАГРАДА

Пакет I – високо протеински оброциФусили паста – 5 оброциТирамису – 9 оброциКрем од лимон – 9 оброциМафин сланина и маслинки – 9 оброци

НАГРАДА

Пакет II – високо протеински оброциТирамису – 9 оброциМафин сланина и маслинки – 9 оброци

НАГРАДА

Пакет III – високо протеински оброциКрем од лимон – 9 оброци

​Одговори точно и види го

дополнителниот подарок од Про-фит вис

Кликни на точниот одговор од каде потекнуваат производите на Life Nutrition ?

1. ФРАНЦИЈА

2. Австралија

3. Кина