NuMe 16-дневен пакет

1 НуМе 16-дневен пакет содржи:1 НУМЕ шејkер Карим Рашид2 куферчиња НУМЕ меки бонбони вкус јагода за намален апетит – 42 парчиња1 куферче НУМЕ Зеленчукова супа со Колаген1 куферче НУМЕ шејк со Колаген Капучино 14 куферчиња НУМЕ по Ваш избор од следниве вкусови:НУМЕ супа со колаген Зеленчукова – 6 парчињаНУМЕ шејк со колаген Чоколаден мафин – 6 парчињаНУМЕ шејк со колаген Боровинки Малина – 6 парчињаНУМЕ шејк со колаген Ванила – 6 парчињаНУМЕ шејк со колаген Капучино – 6 парчињаНУМЕ барови со колаген Кукис – 6 парчиња*при порачка наведете во забелешка кои вкусови ги сакате

од 18882 ден. сега по цена од 13784 ден.