ВКУСИ УБАВИНА на ЖИВОТОТМалку љубов и креативност може да промени се. Гответе, создавајте, уживајте во искуства и спомени.

Electrolux ФУРНИ

Добивањето на совршените вкусови е лесно со Фурните на Electrolux, тоа е најлесен начин да се приготви вкусна храна уште подобро. Без оглед на тоа дали ќе печете месо или леб, приготвувањето храна во нашите фурни чини вкусот да се вкуси не само на површината туку и во внатрешноста на храната.Погледни ја цела понуда на фурни >

Electrolux ПЛОТНИ

Гответе безбедно и вкусно на комбинираните плинско керамичко индукциони плотни од Еlectrolux. Kомбинираните плинско керамичко индукциони плотни се лесни за чистење, безбедни и со врвна термичка контрола за приготвување на превкусни јадења.Погледни ја цела понуда на плотни >

Electrolux Машини за садови

Секогаш сигурни дека вашите садови и чаши се брилијантно испрани. Electrolux е светски лидер за машини за садови, со најсовремена патентирана техника FlexiLift , која овозможува флексибилна горна кошница за полесно полнење и вадење на садовите од машината.Погледни ја цела понуда на машини за садови >
  • check Заштедете со  новогодишната акција на Солопром
ELECTROLUX фурна и вградлива плоча

38.898 ден. 31.118 ден.

Комплетот вклучува вградлива печка EOB 3450 AOX и вградлива грејна плоча EGE 6172 NOK

повеќе …

00ден00Час00Минути00СекундиРаспродадено КУПИ

ELECTROLUX фурна и машина за садови

38.998 ден. 31.198 ден.

Комплетот вклучува машина за садови ESL 5310 LO и вградлива рерна EZB 3410 AOX

повеќе …

00ден00Час00Минути00СекундиРаспродадено КУПИ

ELECTROLUX плотна и машина за садови

37.848 ден. 30.278 ден.

Комплетот вклучува машина за садови ESL 5201 LO и вградлива грејна плоча EHF 06240 XK

повеќе …

00ден00Час00Минути00СекундиРаспродадено КУПИ

Попустот продолжува !

Доколку купите комплет од понудата, отворивме и дополнителна можност да заштедите до 50% кај стандардните и ФЕНИКС НТМ кујнски плотни, и 20% кај дизајнерските плотни.- На располагање се преку 100-тина декори на кујнски плотни– Можна заштеда до 5.000 денари (Во зависност од декорот на плотната и нарачаната димензија)

Напомена: Попустот важи само за плотни со максимална должина од 4,2 метра. Димензиите кои ja надминуваат оваа должина ќе се пресметуваат по редовна цена. Ѕидните облоги и островските плотни не влегуваат во понудата и тие ќе се пресметуваат по редовна цена.

Продолжуваме уште понатаму !!!

Со веќе купените апарати и плотна, дополнително може да заштедите и кај мијалникот. Доколку одлучите да купите гранитен мијалник за него ќе добиете 15% до 20% попуст, а за ростфрајниот мијалник ќе добиете 10%.- Гранитните мијалници се од Италијански брендови и одлично се со врвен квалитет. Во самиот материјал е вградена анти-бактериска заштита, но и гаранција за оштетување од термален шок од 6 до 10 години.– Сите ростфрајни мијалници од нашата понуда се со извонреден квалитет, произведени во Португалија со 15 години гаранција.

НО! ОВА НЕ Е СЕ !!!

Врз целата оваа понуда добивате и 15% попуст кај сите услуги, кроење, кантирање, доработки на ЦНЦ машина, бушења и друго.

Контакт

070287777