Чекор поблиску сте до  iNOX Сет за шпагети !​Одговори точно  , и тројца најсреќни по случаен избор  ќе добијат по еден сет.

Сподели со пријателите!

Кликни сподели и повикај ги пријателите.

Сподели со пријателите0

 

Садовите од инокс се универзален и здрав избор на садови за готвење. Од широката понуда на вакви садови кои денес ги има на пазарот, најдобри се садовите со дебело дно или садовите од хируршки челик.

​Одговори точно и види ги

+ изненадувањата од Солопром и Еlectrolux

Кликни на точниот одговор од каде потекнуваат шпагетите ?1. ИТАЛИЈА2. Австралија